STRIPTIZ - Matjaž Javšnik / komedija sreda, 26.9. ob 19h

V Vipavski Križ prihaja mojster smeha Matjaž Javšnik s komedijo - Striptiz!

Komik Matjaž Javšnik je z novo monokomedijo poskrbel za obilico smeha in dobre volje. V predstavi je razgalil Slovence in razkril tipične posebnosti, prednosti in slabosti zaradi katerih smo drugim in sebi tako zelo ne-zanimivi in unikatni.

Ženske, ne veselite se prehitro in moški brez skrbi - Matjaž se ne bo slekel, ampak bo na odru razgalil vse nas, celotno Slovenijo.

V Striptizu se sprehodi čez slovenske posebnosti in zanimivosti, pa tudi čez naše prednosti in slabosti. V Striptizu se sprehodi čez slovenske posebnosti in zanimivosti, pa tudi čez naše prednosti in slabosti. Skozi smeh se bomo spoprijeli z dvojino, ljubeznijo do pločevine, ki se blešči iz garaž in nadstreškov, družinskih vezi, športnih uspehov, slovenske šole, graditve kariere, interesnih skupin, javne uprave, pa vse do rak rane naše družbe - politike. Seveda Matjaž tudi tokrat ne bo pozabil na pregovorno slovensko zavist, kar nas dela unikum ne le v evropskem temveč kar v svetovnem merilu.

 

Da to drži, se lahko prepričate sami - pridite, da ne boste ' favš' tistim, ki se bodo nasmejali do solz.

 

MINISTRSTVO ZA ZDRAVJE IN HIGIENO TELESA TER DUHA PRIPOROČA OGLED PREDSTAVE ZA KREPITEV TREBUŠNIH MIŠIC, RAZGIBANJE LEVE IN DESNE HEMISFERE IN PREPREČEVANJE ZAVISTI. OGLED PREDSTAVE JE DRUŽBENA ODGOVORNOST!

 

Vstopnina: odrasli 10 €, otroci do 14. leta 5 €

NAKUP VSTOPNIC: eno uro pred predstavo

Aktualno